2.6.11

İki Kadın Bir Adam - Birinci Bölüm.

-Çok seviyorum abi.
Dedi. Sesi titriyordu, ağladı ağlayacak nerdeyse. Kafasını kaldırdı, yüzüme baktı,  gözleri dolmuştu. Tekrar kafasını eğdi.
-Abi, çok seviyorum. İkisini birden çok seviyorum.
-Oğlum hasta mısın sen. Aynı anda iki kadını birden bu kadar çok nasıl sevebilirsin.
-Bilmiyorum ama ikisine birden deliler gibi aşığım.
Evet, anladığınız gibi 20 yıllık arkadaşım Sami hastalıklı bir şekilde iki kadına birden aşık olmuştu. Ama öyle böyle bir aşk değil. Adam her iki kızı da Mecnun’un Leyla’yı sevdiği gibi seviyor. Nasıl bir şey bu anlamıyorum. Ama herif 20 yıllık arkadaşım mecbur dinlemek zorundayım.
-Hangisini daha çok seviyorsun peki?
-İkisini de aynı seviyorum. Birbirlerini tamamlıyorlar. Seren, ah Seren. Uzun boylu, atletik yapılı, sert mizaçlı. Hani, erkek gibi kız derler ya aynı o şekil. Oturmasını kalkmasını bilir. Aşırılıkları yoktur. Evinden işine gider işinden evine gelir. Hiç sokaklarda dışarılarda görmedim. Arada bir arkadaşlarıyla dışarı çıkar ama geç olmadan evine döner. Bu kız sevilmez mi? Aşık olunmaz mı bu kıza şimdi abi? Söyle bana.
-Tamam işte süper kız, tam evlenilecek kız. Diğerini niye karıştırıyorsun işe.
-Offff. Of diğeri. Of Esra. Abi dedim ya tamamlıyorlar birbirlerini diye. Esra da tam bir kadın. Ben dişiyim diye bağırıyor. Balık eti dolgun vucütlu. Giyinmesini, makyaj yapmasını çok iyi biliyor. Yemeyi, içmeyi sever. Güzel mekanlara gitmeye bayılıyor. Sapsarı saçlar, o mavi gözler, o bembeyaz ten,o bakışlar. Peki buna ne dersin abi. Bu kıza aşık olunmaz mı?
-Hastasın oğlum sen. Valla ben ne diyeceğimi bilmiyorum. Seç aralarından birisini git onunla ne yapacaksan yap. Daha da kafamı karıştırma benim.
-Yok abi.
-Ne yok.
-Seçim yapmayacağım.
-Nasıl yani?
-İkisine de açılacağım.
-Tabi ya. En güzeli. Git açıl dök içindekileri. İkisini de nasıl sevdiğini anlat. Onlarda senin hasta ruhlu biri olduğunu öğrensin... Hem iki kadınla birden geçinmek kolay mı sanıyorsun sen. Ben birisini idare edemiyorum. Valla malı, mülkü, dükkanı sattırırlar sana haberin olsun.
Dedim. Ama Sami oralı değildi kararını vermişti. Gözlerinden belli oluyordu. Manyak herif ikisine de açılacaktı.....



İkinci Bölüm